П’ятниця, 29 Березня, 2024

Особливості та переваги проєкторів Epson

Компанія Epson довгі роки утримує звання лідера ринку проєкційного обладнання. Це можливо завдяки використанню новітніх технологій. З появою лазерних джерел світла, компанія Epson одною з перших створила широкий асортимент проєкторів для професійного та побутового використання, в діапазоні яскравості від 5000 до 25000 люмен. Розглянемо основні відмінності проєкційного обладнання Epson. 

Проектор для ДК 3LCD UHD 4000 лм Epson EH-LS500B (V11H956640)

Основні переваги професійних проєкторів Epson

Перлиною асортименту компанії є обладнання з 3-чіповою технологією, котра значно випередила проєктори конкурентів. Ця технологія гарантує втричі яскравіше зображення, якщо порівнювати з одночіповою технологією. Також для таких проєкторів характерна динамічна контрастність 15000:1, котра дозволяє отримати чітке та деталізоване зображення на темних сценах.

Окрім цих очевидних переваг 3-чіпової технології, професійні проєктори відрізняються функцією безшовного з’єднання декількох проєкцій. В проєкторах Epson є вбудовані відеокамери для автоматичного зшивання та калібрування зображень. 

Технологія з вбудованими камерами — це стандартна функція проєктора, котра не вимагає залучення додаткових спеціалістів. Це особливо актуально в театрах, громадських просторах, де потрібно налаштувати проєктор для інсталяції відео.

В категорії інсталяційних проєкторів привертає до себе увагу лазерний проєктор з 3-чіповою технологією Epson EB-PU1008B. Попри компактні розміри, цей проєктор гарантує деталізовані, насичені зображення, котрі можна інсталювати на великі поверхні. 

Такий пристрій можна використовувати в різних приміщеннях: музеях, громадських просторах, конференц-залах. Покращення зображення забезпечують технології 4K Enhancement, HDR. Яскравість зображення 8500 люмен гарантує зображення з чистим білим та глибоким чорним кольором, точною передачею деталей.

Функції для простого та швидкого встановлення 

З цим проєктором ви зможете створювати масштабні інсталяції, в тому числі завдяки функції зшивання зображень, використання широкого діапазону зсуву об’єктива. Також для цього використовуються корекція геометрії зображення та функція edge blending. 

Серед інших особливостей моделі Epson EB-PU1008B: 

  • підтримка змінних об’єктивів Epson
  • компактні розміри, можливість вписати проєктор в будь-який інтер’єр;
  • безкоштовні додатки для швидкого налаштування.

Проєктори для домашнього кінотеатру 

Для інтеграції в систему домашнього кінотеатру можна придбати пристрій Epson EB-530, котрий гарантує чудову якість зображення. Короткофокусний проєктор можна встановлювати навіть у невеликій кімнаті. 

Технологія 3LCD забезпечує проєктування якісних та яскравих зображень, з максимально природними кольорами. Проєктор можна використовувати не тільки для перегляду розважального контенту, але й для роботи з документами — завдяки під’єднанню документ-камери.

.,.,.,.