Четвер, 28 Березня, 2024

Елегантність і строгий шик: наряди першої леді України

Перша леді постійно знаходиться в центрі уваги і повинна виглядати відповідно до посади. Олена Зеленська відмінно справляється і радує тонким почуттям стилю.

Сніжна королева

Зведення новин повідомляють – дружина президента небайдужа до білого, і їй цей колір дуже личить. В день інавгурації чоловіка Олена Зеленська з’явилася на публіці в костюмі від Артема Климчука. Жакет незвичайного крою і елегантне плаття ніжного молочного відтінку – розкішний вийшов образ, треба визнати.

У Франції перша леді також віддала перевагу коліру чистоти і непорочності. Базовий топ і білосніжний брючний костюм створили строгий образ, при цьому зачіска і макіяж додали нотку романтизму. Браво!

Для зустрічі з дружиною прем’єр-міністра Ізраїлю перша леді України вибрала сліпуче біле довге плаття від Dafna May. Широкий рукав-ліхтарик, спідниця з плісировкою і пояс, вдало підкреслює талію, – елегантність у всій красі.

Бежевий личить всім

Запевняють стилісти в 2019 році і перша леді України – тому яскравий приклад. Для прогулянок по вулицях Брюсселя Олена Зеленська вибрала лаконічний look в бежевому кольорі:

  • брюки-кюлоти;
  • подовжений піджак;
  • біла футболка;
  • білі кросівки.

Завершили образ мінімалістичні прикраси і нюдовий макіяж. Останні новини України підтверджують: перша леді в тренді, друзі.

Білий верх, чорний низ

Нетлінна класика присутня і в гардеробі дружини Володимира Зеленського. На зустріч з президентом Німеччини перша леді одягла чорні брюки зі стрілками і строгу білу сорочку. У госпіталь до українських бійців Олена Зеленська прийшла в тих же укорочених брюках, але вже в дуеті з шифоновою блузкою ніжного блакитного кольору. Образ доповнили «човники» і лаконічні перлинні сережки.

Леді in red

Олена Зеленська відома любов’ю до стриманих світлих нарядів, але при цьому не боїться яскравих експериментів! Довге червоне плаття з поясом, прикрашене вишивкою, витончені прикраси і спокійний макіяж – стильний образ сильної жінки. У цьому образі перша леді прогулювалася з чоловіком в Маріїнському парку під час святкування Дня Незалежності. У гардеробі дружини президента вже дві вишитих сукні від Віти Кін. Перша – точно така, але блакитного кольору.

.,.,.,.