Четвер, 28 Березня, 2024

У Рівному відбувся дорожній Форум

Більше 400 представників зібралися на Західноукраїнський Форум «Розвиток та безпека місцевих доріг». Учасники були не тільки з України, а й експерти з-за кордону та лідери конкретної індустрії. Далі розповість yes-rivne.

Організатори Форуму планували зібрати на події лише 8 областей Західної України. Але за своєю масштабністю він став міжнародним. Тому що, у нашому місті налічувалося близько 400 представників делегації з України, Туреччини, Словенії, Білорусії, Китаю, Литви, Італії та Німеччини. Основна мета Форуму – скласти та ухвалити такі рішення, щоб дороги в Україні перестали бути головною халепою країни.

Серед учасників можна було бачити: голови Обласних державних адміністрацій, очільники міст та ОТГ, носії дорожнього бізнесу. З промовами будуть виступати кращі спікери даної галузі та еліта влади вищого рівня.

Організаторами Форуму стала Всеукраїнська дорожня Асоціація у співдружності з Рівненською обласною адміністрацією.

Під час дійства у формі відкритої платформи обмірковували питання, які актуальні на сьогоднішній день, стосовно управлінської діяльності автомобільними дорогами загального користування локального значення. У планах є напрацювання рекомендацій щодо поліпшення процесу та будівництва та реконструкції доріг, стартуючи від проектування та завершуючи безпекою, нормалізація контролю якості та обслуговування.

За підсумками Форуму буде організований новий погляд розвитку локальних доріг на 2020 рік. Всі напрацювання будуть передані Уряду України. Делегації з різних куточків нашої планети поділилися досвідом успішної, налагодженої роботи автомобільної галузі, інноваційними засобами технічного та будівельного рішення локальних доріг та як здійснюються ремонтні роботи у весняно-осінній період, як правильно готувати дороги на зиму.

.,.,.,.