Четвер, 28 Березня, 2024

«Тез Тур» VS «Джойн Ап». Хто краще?

Якщо ви любите подорожувати, то напевно помітили цікавий факт: ціни на путівки в один і той самий готель відрізняються в залежності від туроператора. В чому полягає різниця та як обрати організатора для поїздки? Розглянемо на прикладі міжнародної туристичної мережі «Тез Тур» і української компанії «Джойн Ап».

Для кого підходить

Асортимент цих турфірм достатньо широкий, щоб задовольнити потреби і побажання переважної більшості мандрівників. Серед пакетних путівок знайдуться цікаві пропозиції для пляжного чи гірськолижного відпочинку, екскурсій, дитячих групових подорожей, спа- та велнес-поїздок. Для бажаючих буде здійснено підбір туру класу «лакшері» за індивідуальною програмою.

З Join Up вигідно їздити на закупи до Європи, Азії та країн Ближнього Сходу. Окремі шопінг-тури — «фішка» туроператора, якою щороку користуються сотні українських громадян. У 2022 році компанія відкрила нові представництва у балтійських країнах, тож тепер на пляжний відпочинок можна вилетіти з аеропортів Латвії, Литви та Естонії.

Tez Tour дбає не тільки про приватних осіб, а й про корпоративних клієнтів. Туроператор організовує ділові зустрічі, семінари та інші MICE заходи за кордоном. Цей вид туризму — ефективне рішення, щоб владнати справи, налагодити стосунки з партнерами та ще й відпочити.

Вибір напрямків

Курорти у трьох десятках країн в каталозі «Тез Тур», сотні готелів і 40 напрямків від «Джойн Ап» з вильотом з України — серед такого різноманіття ви напевно знайдете путівки для свого бездоганного відпочинку.

З будь-яким з туроператорів відправляйтеся:

  • у подорож Європою, від сусідньої Угорщини до далекої Франції
  • на пляжі Єгипту, Туреччини, Тунісу
  • на знайомство з ОАЕ, Грузією та Ізраїлем
  • до далеких Китаю, Мексики, Індонезії, Куби
  • до острівної романтики Сейшел, Мальдів, Маврикію, Шрі-Ланки, Домінікани.

Де найкраще відпочити

Якщо прагнете екзотики, портал Poehalisnami.ua пропонує здійснити пошук туру від Join Up до Індії, Катару, Танзанії чи Малайзії. Разом з українським туроператором відвідайте Словаччину, Чорногорію, Хорватію та подорожуйте по нашій країні.

У Tez Tour пріоритетні напрямки — Болгарія, Греція, Іспанія, Італія, Туреччина і Домінікана. На курортах цих країн працюють представники турфірми, щоб сприяти комфортному відпочинку туристів впродовж всієї мандрівки.

Вартість путівок

Ціна туру залежить від його наповнення, розпочинаючи видом транспорту і закінчуючи додатковими послугами. Чартерні перельоти зазвичай коштують дешевше, ніж квитки на рейсовий літак, якщо не враховувати лоукости. Розташування і клас готелю, тип номеру, кількість безкоштовних послуг і асортимент додатково оплачуваних опцій — все це впливає на вартість пакету. При підборі варто оцінювати не різницю в сумі, а що ви отримаєте за витрачені гроші. А якщо є бажання зекономити, зверніть увагу на гарячі тури і раннє бронювання. За 4–6 місяців до вильоту і в останні 1–2 тижні до початку подорожі купувати путівки найвигідніше.

Досвід у туризмі

«Тез Тур» — компанія з багаторічним досвідом на міжнародному ринку, працює вже понад 25 років. За цей час оператор встиг налагодити міцні зв‘язки з відомими готельними мережами та надійними авіаперевізниками і відправив на відпочинок мільйони туристів з країн пострадянського простору. «Джойн Ап» — більш молода фірма, заснована в Україні в 2009 році. За перше десятиріччя невелике підприємство переросло в крупну мережу і ввійшло до топу туроператорів, чиї послуги і гарячі путівки користуються попитом в українців. А кому довірите свій відпочинок ви: досвідченому «мастодонту» в туризмі чи молодому, перспективному і стрімко сягаючому вершин туроператору?

.,.,.,.