Четвер, 28 Березня, 2024

Які послуги будуть безкоштовними для ветеранів АТО на Рівненщині?

Вже з першого квітня для ветерани антитерористичної операції матимуть можливість проходити медичні огляди безкоштовно. Такі нововведення планують запровадити  під час чергового етапу медичної реформи. Далі про це розкаже yes-rivne.com.ua

Також за словами Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксани Коляди, у планах ввести щорічний медичний огляд. Відомо, що він також буде безкоштовним.

Для впровадження вище згаданих послуг будуть проведені спеціальні зустрічі з лікарями тих медичних закладів, які надають допомогу ветеранам АТО. Адже їм необхідно буде підписати контракти з Національної службою здоров’я України. Це допоможе в майбутньому залучитися підтримкою міжнародних партнерів.

В такий спосіб міністерство планує контролювати перебіг коштів, які виділяють на лікування військовослужбовців. Це необхідно для того, щоб надавати якісно усі необхідні послуги.

До слова, ветерани, які з невідомих причин не пройдуть спланований медичний огляд, згодом можуть залишитися без необхідної оплачуваної допомоги.

.,.,.,.