П’ятниця, 29 Березня, 2024

Володимир Хомко обіцяє премії рівненським медикам

Медичні працівники Рівненщини неодноразово чують різноманітні обіцянки про збільшення заробітних плат, премій та інших додаткових виплат. Зараз вони, як ніхто, потребують не лише моральної, але й матеріальної підтримки, адже це люди, які відчайдушно борються з пандемією коронавірусу і при цьому ризикують власним життям, пише yes-rivne.com.ua.

Саме тому, а ще з нагоди професійного свята (21 червня – день медика), медичні працівники Рівного отримають премії. Це ухвалили депутати Рівненської ради під час чергового засідання сесії. Сам міський голова Рівного Володимир Хомко це підтвердив наступними словами: «Наближається свято  — день медика. Всі медпрацівники будуть премійовані».

Також очільник Рівного висловлює слова подяки рівненським медичним працівникам та надіється на розуміння суспільства щодо їх діяльності.

Для надання премій медичним працівникам з міського бюджету вже виділили майже два мільйони гривень. Тому 21 червня всі медичні працівники Рівного отримають премії у вигляді коштів.

Нагадаємо, що у зв’язку з стрімким розповсюдженням коронавірусу медичні працівники попадають під велику зону ризику інфікуватися. Хоч і лікарні Рівненщини достатньо одержують засобів для індивідуального захисту (біокостюми, захисні маски чи респіратори, одноразові рукавички, антисептичні засоби для регулярної дезінфекції тощо), проте вони не взмозі зберегти життя та здоров’я. На жаль, на Рівненщині низка медичних працівників є у списку інфікованих коронавірусною інфекцією.

.,.,.,.