П’ятниця, 29 Березня, 2024

Рівненський чиновник отримав премію та грамоту від Хомка: за що?

Цими днями рівненський мер Володимир Хомко підписав розпорядження про присудження Почесної грамоти Рівненської міської ради та її виконавчого комітету заступнику начальника міського управління земельних відносин Іванові Очередьку, пише сайт yes-rivne.com.ua

Таку почесну нагороду чиновник з Рівного отримав з нагоди святкування свого 60-річного ювілею. Крім того, Володимир Хомко присудив нагороду за професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, а ще – вагомий особистий внесок у сфері регулювання земельних відносин і міста Рівного, як йдеться в розпорядженні міського голови.  

Іван Очередько, до того ж, отримав премію в розмірі посадового окладу від міського голови міста Рівне. Таке рішення було прийнято з подачі заступника міського голови Олексія Хмилецького.  

Пригадаємо, в електронній декларації за 2018 рік серед нерухомих статків рівненського вказано велику земельну ділянку, площею в 802 квадратних метри в селі Городище Рівненського району, та квартиру в місті Рівне, площею в майже 40 квадратних метрів. Згідно з декларацією чиновника, він пересувається на старенькій моделі Ford Orion 1990-го року виробництва. Живе рівненський “земельний” чиновник виключно за рахунок своєї заробітної плати за основним місцем роботи в Управлінні земельних відносин виконавчого комітету Рівненської міської влади. Річний дохід чиновника, згідно з декларацією, складає 275 тисяч гривень.  

Зазначимо, що дружина “земельного” рівненського чиновника, Світлана Петрівна Очередько, зареєстрована як фізична особа-підприємець. Основний вид діяльності дружини Івана Очередька – роздрібна торгівля з лотків і на ринках текстильними виробами, а також торгівля одягом та взуттям. 

.,.,.,.